O actriță de televiziune va juca rolul lui Amy Winehouse

Actriţa Marisa Abel, cunoscută din serialul de televiziune „Industry” produs şi difuzat de postul HBO, o va interpreta pe Amy Winehouse într-un lungmetraj biografic dedicat celebrei cântăreţe britanice, intitulat „Back To Black”, informează site-ul revistei New Musical Express (NME).

Compania de producţie Focus Features a încheiat un parteneriat cu StudioCanal pentru acest proiect cinematografic, ale cărui negocieri au început încă din anul 2018. Vineri, producătorii viitorului film au publicat o fotografie ce o prezintă pe Marisa Abel machiată şi îmbrăcată precum Amy Winehouse, confirmând astfel speculaţiile despre distribuirea ei în acest rol.

Filmul „Back To Black” va fi regizat de Sam Taylor-Johnson, cineasta care a regizat în 2009 „Nowhere Boy”, un lungmetraj biografic dedicat lui John Lennon, precum şi primul film din franciza „Fifty Shades Of Grey”.

Filmările vor debuta luni, 16 ianuarie, la Londra.

Matt Greenhalgh, care a colaborat cu regizoarea Sam Taylor-Johnson şi la filmul „Nowhere Boy”, a scris scenariul pentru această peliculă biografică.

Proiectul cinematografic „Back To Black”, aprobat de fundaţia cântăreţei Amy Whinehouse, va include mai multe cântece din discografia regretatei artiste britanice.

Vezi si:  Dependenta costisitoare a lui Mariah Carey: "Uneori cheltuieste un milion de dolari pe luna"

Actriţa Marisa Abel a devenit cunoscută pe plan internaţional după ce a interpretat personajul Yasmin Kara-Hanani în serialul TV „Industry”, produs şi difuzat de postul HBO. Ea urmează să interpreteze un rol important şi în următorul film live-action „Barbie”, regizat de Greta Gerwig şi în care rolurile principale au fost atribuite actorilor Margot Robbie şi Ryan Gosling.

Viaţa şi cariera cântăreţei Amy Winehouse au făcut obiectul documentarului „Reclaiming Amy”, lansat de BBC în 2021, pentru a marca împlinirea unui deceniu de la moartea artistei britanice. Tatăl ei, Mitch Winehouse, a apărut în acel film, după ce a criticat în mod public un alt documentar despre fiica lui – „Amy”, regizat în 2015 de Asif Kapadia.

Considerată una dintre cele mai talentate cântăreţe ale generaţiei sale, Amy Winehouse a murit în urma unei intoxicaţii cu alcool în iulie 2011 în reşedinţa ei din Londra, la vârsta de 27 de ani. Artista pop, devenită celebră graţie unor piese precum „Rehab” şi „Back to Black”, în care se regăsesc numeroase influenţe din soul, blues şi jazz, s-a confruntat mulţi ani pe parcursul carierei sale cu dependenţa de droguri şi de alcool.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *