Evita aceste greseli daca vrei sa-ti pastrezi tineretea

Nu putem opri ceasul, dar daca avem grija de noi, ne putem prelungi tineretea si ne putem simti bine, fara sa fim amprentati prea tare de trecerea anilor.

Starea de armonie interioara este esentiala pentru starea de bine a oamenilor, dar sunt si cativa factori externi de care trebuie sa tinem seama. Iata cateva recomandari atat pentru doamne, cat si pentru domni.

Somnul suficient

Expresia “somn de frumusete” nu a aparut degeaba. Cine nu doarme suficient, se va rida mai devreme, pentru ca lipsa somnului obliga organismul sa secrete mai mult cortisol, asa-numitul hormon al stresului. Acesta distruge colagenul, care ajuta pielea sa fie elastica si luminoasa.

Nu stati mult la soare

Razele soarelui sunt benefice pentru organismul uman, atat pentru sanatatea trupeasca, dar si pentru o stare mentala buna. Dar nu faceti exces de soare. Prea mult soare distruge pielea si o imbatraneste. Daca sunteti nevoiti sa stati la soare, protejati-va cu imbracaminte, aplicati crème solare partile expuse si purtati ochelari de soare.

Vezi si:  Redescoperă-ți stilul: motivele pentru care ar trebui să apelezi la serviciile unui barbershop

Folositi creme hidratante

Pielea are nevoie de creme hidratante. Aplicati lapte de corp, dupa fiecare dus, iar mainile trebuie si ele hidratate dupa fiecare spalare.

Tineti legatura cu prietenii

De multe ori avem tendinta sa ne inchidem in casa si sa ne ocupam de treburile gospodaresti restante. si mereu avem cate ceva de facut. Ori avem tendinta de a sta la televizor, poate si weekenduri intregi. Este o falsa senzatie de odihna. Iesiti cu prietenii, mergeti in vizite sau in excursii. Interactiunea umana ne mentine un tonus psihic bun.

Mira

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *