Barbatul care a instalat camere de filmat in toaleta unei clinici medicale a fost arestat preventiv

Barbatul e acuzat de violarea vietii private. E sotul uneia din administratorele de la clinica si astfel avea acces in cladire. A instalat camere in toalete pentru a se uita la femei in momente intime.

El a fost arestat  preventiv pentru 30 de zile. Barbatul ar fi montat dispozitive electronice audio-video in interiorul unei clinici medicale din Sectorul 2. Surse apropiate anchetei au precizat ca a montat camere in toaleta femeilor, disimulate in odorizante. Prindea momentul cand femeile isi lasau chilotii in jos, sa isi faca nevoile. O camera era montatà lânga o cada care surprindea si toaleta de la distanta, iar alta era langa vasul de toaleta de la se care trage apa. Cine se aseza pe vasul de toaleta era surprins pe camera.  Camerele erau bagate in odorizante Glade.

Anchetatorii nu au dezvaluit presei numele clinicii, pentru a nu-i stanjeni pe medicii care apar filmati in toaleta.

Psihologii implicati in cercetari spun ca fie barbatul se autosatisfacea, privind imaginile cu femeile in toaleta, fie le vindea mai departe, altor deviati. Exista si foarte mica probabilitate ca barbatul sa fi vrut, la un moment dat, sa incerce sa santajeze persoanele filmate.

Vezi si:  Primaria deschide un centru de colectare a deseurilor voluminoase

Mira

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *