Victorie pentru CSM București în Liga Campionilor

CSM Bucureşti a învins echipa daneză Odense Handbold, cu scorul de 40-31 (21-11), în Sala Polivalentă din Capitală, iar acest succes i-a consolidat poziţia de lider al Grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin.

Doar primele cinci minute au fost echilibrate, după care ”tigroaicele” au preluat controlul şi s-au desprins pe tabelă, intrând la pauză cu un avantaj de zece goluri, 21-11.

Odense s-a apropiat la şase goluri în repriza secundă, 34-28 (53), dar CSMB a câştigat fără emoţii un meci în care diferenţa maximă a fost de 12 goluri (26-14).

Cristina Neagu a fost şi de această dată cea mai bună jucătoare a vicecampioanei României, cu 10 goluri. Pentru echipa antrenată de Adrian Vasile au mai înscris Elizabeth Omoregie 6, Crina Pintea 6, Siraba Dembele Pavlovic 4, Marina Sudakova 3, Ema Alivodic 3, Malin Larsen Aune 3, Grace Zaadi Deuna 2, Emilie Hegh Arntzen 1, Alicia Gogîrlă 1, Alexandra Dindiligan 1.

Marie Skurtveit Davidsen a apărat 8 şuturi (28,57%), iar Laura Glauser 2 (15,38%).

Vezi si: 

Golurile formaţiei oaspete au fost reuşite de Maren Nyland Aardahl (ex-CSM Râmnicu Vâlcea) 8, Dione Housheer 5, Lois Abbingh 4, Trine Pedersen 3, Bo van Wetering 3, Ayaka Ikehara 2, Kelly Vollebregt 2, Helena Elver Hagesoe 2, Rikke Iversen 1, Mie Enggrob Hoejlund 1.

Martina Thoern a apărat 13 şuturi (26%).

Au arbitrat sârbii Aleksandar Pandzic şi Ivan Mosorinski, iar delegat EHF a fost slovenul Janko Pozeznik.

În celelalte meciuri de sâmbătă, Vipers Kristiansand, campioana en titre, a dispus de SG BBM Bietigheim cu 34-32, DHK Banik Most a pierdut cu 30-46 pe teren propriu cu Brest Bretagne Handball, iar FTC-Rail Cargo Hungaria a învins-o pe Krim Mercator Ljubljana cu 37-26.

CSM Bucureşti, cu un punct în ultimele trei etape, îşi asigură prezenţa în sferturile de finală ale competiţiei. CSM va juca următorul meci pe 22 ianuarie, în deplasare, cu SG BBM Bietigheim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *