Un meci de Liga 1, oprit din cauza scandărilor rasiste

Meciul dintre ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe şi FC U 1948 Craiova, din etapa a 23-a a Superligii de fotbal, a fost suspendat definitiv, duminică, în min. 26, la scorul de 0-0, din cauza scandărilor suporterilor celor două echipe.

În min. 26, arbitrul Andrei Chivulete a trimis în primă instanţă cele două echipe la vestiare din cauza scandărilor xenofobe şi rasiste ale galeriilor celor două formaţii. După o întrerupere de zece minute, jucătorii au revenit pe teren şi jocul a fost reluat, însă arbitrul a suspendat definitiv meciul după doar câteva zeci de secunde, din cauza noilor scandări ale suporterilor.

O decizie în privinţa acestui meci va fi luată de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal.

FC Botoşani a învins-o pe FC Argeş cu scorul de 2-0 (1-0), duminică, la Piteşti, într-un meci din etapa a 23-a a Superligii de fotbal.

Ambele goluri ale oaspeţilor au fost reuşite de Sebastian Mailat (43, 55 – penalty). Al doilea gol a venit după un penalty acordat pentru henţ comis de Paul Arnold Garita în propriul careu.

Vezi si:  Maguire ramane fara banderola de capitan la Manchester

Meciul s-a desfăşurat pe un teren greu, îmbibat cu apă, iar oaspeţii au ratat şi alte ocazii de gol.

FC Botoşani a reuşit a doua sa victorie consecutivă din 2023.

FC Argeş a ajuns la şapte meciuri consecutive fără victorie, patru egaluri şi trei eşecuri.

În tur, scorul a fost egal, 0-0.

Universitatea Craiova a obţinut prima sa victorie sub comanda antrenorului Eugen Neagoe, 2-0 (0-0) cu FC Hermannstadt, sâmbătă seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 23-a a Superligii de fotbal.

Universitatea s-a impus prin golurile marcate de Andrei Ivan (48, 69), primul cu un şut cu efect la colţul lung, din marginea careului, iar al doilea cu o lovitură de cap la cornerul executat de Alexandru Cîmpanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *