Super avantaje la serverele VPS de la Cyberfolks

serverevps

Cyberfolks anunţă super avantaje la serverele VPS ideale pentru site-urile web de dimensiuni medii. Antreprenorii care au un site web cu trafic moderat şi caută performanțe mai bune decât ceea ce poate oferi un serviciu de găzduire partajată, pot ajunge la concluzia că un VPS este cea mai bună soluţie. Pe bună dreptate. Aceste servere oferă resurse dedicate şi stabilitate foarte bună. Sunt soluţii rapide şi flexibile.

Dar, ele nu sunt preferate doar pentru site-urile medii, ci şi pentru aplicaţii web personalizate, servere de jocuri sau de email, în medii de testare şi dezvoltare, pentru configurarea unui server VPN sau pentru stocarea fişierelor importante şi realizarea de backup-uri. În plus, pentru utilizatorii care vor să ruleze scripturi automate pentru diverse procese, precum colectarea de date şi taskuri programate, un server VPS pentru un mediu controlat şi sigur poate fi o alegere excelentă.

Vezi si:  Microsoft vrea să concedieze 10.000 de angajați

Cyberfolks oferă servere VPS cu sau fără CPanel

Cele cu cPanel sunt ideale pentru utilizatorii care preferă o interfaţă grafică intuitivă, uşoară. Permite automatizări precum gestionarea fişierelor şi a conturilor şi integrează soluţii de securitate.

Acele servere VPS cu cPanel de la Cyberfolks sunt ideale pentru agenţii web şi dezvoltatori, cei care au afaceri mici sau sunt creatori de conţinut şi vor să aibă control asupra gestionarii site-ului lor.

De cealaltă parte, serverele VPS fără cPanel permit acces root complet şi flexibilitate în configurare. Au în general costuri mai mici şi oferă performanță optimizată pentru aplicaţiile şi serviciile de găzduire.

Aceste servere se pretează în special pentru dezvoltatori, companii mari cu echipe proprii de IT şi proiecte speciale unde e nevoie de configurări unice (servere de jocuri, medii de testare sau aplicaţii enterprise).

Avantajele serverelor VPS de la Cyberfolks

1. Activare rapidă.

CyberFolks promite activarea rapidă a serverului VPS în doar câteva minute, comparativ cu alți provideri care finalizează activarea în câteva ore. Dacă ai nevoie urgentă de un mediu de testare pentru o aplicaţie, nu trebuie să aştepţi mai multe ore.

Vezi si:  Depistarea unei retele de hackeri asociata cu Rusia

2. Infrastructură premium

Supermicro şi Dell sunt doar două exemple de branduri de top folosite de CyberFolks pentru echipamentele de infrastructură. Magazinele online cu sute sau mii de vizitatori zilnici pot funcţiona fără probleme pe un server cu această infrastructură de calitatea 1.

3. Virtualizare OpenVZ

Aceasta este o tehnologie de virtualizare care permite unui server fizic să ruleze mai multe instanțe izolate de sisteme de operare, fiecare cu propriile resurse dedicate. OpenVZ rămâne una din cele mai bune soluţii în domeniu datorită eficienței sale şi costurilor minime.

4. Full VPS Root acces

Având acest tip de acces, utilizatorii vor putea instala şi configura orice software necesar pe serverul lor VPS. De exemplu, un dezvoltator web care lucrează cu tehnologii speciale precum framework de programare, îşi va putea configura serverul fix aşa cum are nevoie, fără să aibă impuneri din partea providerului.

5. Uptime garantat 99.9%

Cu o astfel de promisiune, CyberFolks garantează de fapt că poate asigura disponibilitatea unui site sau a unei aplicaţii aproape tot timpul, cu pierderi de trafic şi respectiv venituri, aproape inexistente.

Vezi si:  NASA și Pentagonul colaborează pentru călătoria spre Marte

6. Data center în România

Un alt avantaj al celor de la CyberFolks este că au serverele virtuale în România, ceea ce asigură latenţă scăzută şi securitate sporită a datelor, pentru afacerile din ţară. În plus, nu vor exista probleme ce ţin de conformitatea cu reglementările locale care ţin de protecţia datelor.

Toate aceste avantaje, demonstrează că CyberFolks este un jucător important pe piaţa de profil de servicii de găzduire. Afacerile din România care caută soluţii de servere virtuale VPS de încredere, la preţuri avantajoase merită să descopere mai departe oferta celor de la CyberFolks.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *