Presedintele Iohannis le-a urat Paște Fericit crestinilor care sarbatoresc pe 9 aprilie Invierea

Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, au participat la slujba de Inviere la Biserica Romano-Catolica Sfanta Treime din Sibiu.

“Tuturor crestinilor care sarbatoresc Invierea Domnului acum le doresc Sarbatori Fericite, Hristos a Inviat ! Zile frumoase, linistite, cu familia, cu prietenii, iar crestinilor care au sarbatoarea Floriilor le doresc o zi frumoasa si La Multi Ani! “ – a declarat presedintele Klaus Iohannis catorva jurnalisti aflati la Sibiu, in fata bisericii Sfanta Treime.

De asemenea, Iohannis a facut urari si pe retelele de socializare. Presedintele a ales platforma Facebook, foarte populara printre romani sau, in orice caz, mai populara decat Twitter. Iata mesajul postat pe contul de Facebook al presedintelui :

“Cu prilejul Sfintelor Paști, le transmit credinciosilor romano-catolici, reformati, unitarieni si evanghelici din Romania calde urari de sanatate si prosperitate ! Învierea Domnului sa vă aducă bucurie in suflete, darul comuniunii cu cei dragi, rasplata păcii și a armoniei.

Totodată, îi salut călduros pe toți cei care sărbătoresc Floriile.

Sfintele Paști ne oferă cu multă generozitate sensul, căldura și forța valorilor creștine, care continuă să ne fie și astăzi călăuză în vremuri dificile. Fie ca Sărbătoarea Învierii Domnului să aducă tuturor regăsirea cu cei apropiați în lumina speranței, a iubirii și a credinței!

Cristos a înviat!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

Frohe Ostern!”

 

Vezi si:  Ziua Culturii Naționale - 173 de ani de la nașterea lui Mihai Eminescu

MB

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *