Speranta si prosperitate: pe scurt, anul Iepurelui de Apa

Pana pe 9 februarie, 2024, ne aflam sub semnul Iepurelui de apa, potrivit zodiacului chinezesc. Iepurele, al patrulea animal din zodiacul chinezesc, va veni cu mai multa buna stare, comparativ cu anul trecut, dar aduce si multe surprize, unele placute, altele mai putin placute.

Unii dintre noi ne-am putea confrunta cu lipsa de decizie. Chiar daca de regula ne hotaram usor si stim bine ce vrem, in orice moment, in 2023 e posibil sa ne confruntam cu situatii in care sa nu stim ce decizie sa luam.

Dupa un 2022 agitat si foarte transant, din punct de vedere al comportamentului nostru, multi vom fi in anul Iepurelui de Apa mai diplomati si mai atenti la ceea ce spunem. Lucru valabil atat la serviciu, cat si in familie. Si in cazul firilor impulsive se va constata o domolire. Impulsivii vor fi ceva mai calculati, si la vorba si la fapta.

Elementul apa

De 60 de ani nu am mai trecut prin semnul Iepurelui de apa. Apa este simbolul miscarii, asadar 2023 va fi un an al mobilitatii, indiferent de semnul zodiacal care ne guverneaza. Vom calatori mai mult, in interes de serviciu sau de afaceri sau in vacanta. Mobilitatea apei nu inseamna neaparat mobilitate fizica. Multi dintre noi vor fi deschisi la idei noi, chiar la idei pe care acum cateva luni le-am fi respins din start. Deci o mobilitate mentala de care e bine sa profitam in 2023.

Vezi si:  Ora mesei poate influenta riscul de a dezvolta boli cardiovasculare

Multe animale din zodiacul chinezesc au un an turbulent, aproape toate. Vestea buna e ca reusim sa trecem peste dificultati – unii mai repede, altii mai tarziu – insa la final de an, cert curcubeul va rasari pentru toata lumea.

Mira

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *