O femeie a fost mancata de caini, pe un loc viran din zona Lacul Morii

Ana Oros avea 44 de ani si iesise la alergat. A fost atacata de o haita de 7-8 caini, cel putin. Femeia a fost, pur si simplu, mancata de vie.

Ironia sortii face ca aceeasi femeie sa fi fost atacata si acum un an, in acelasi loc. Atunci se aflau biciclisti in zona si Ana Oros a scapat. Insa doar pentru un an. Pe 21 ianuarie, femeia avea sa-si gaseasca sfarsitul in coltii cainilor lasati liberi pe maidanul din zona Lacul Morii.

Politistii Sectiei 20 Politie au fost sesizati, prin 112, cu privire la faptul ca o persoana care facea jogging a fost muscata de caini. La fata locului s-au deplasat politistii care au identificat victima, iar un echipaj medical a constatat decesul. Femeia fusese sfasiata de animale.  Persoana care a sunat la 112 a asistat neputincioasa la atacul cainilor dezlantuiti; nu a putut face nimic pentru a o salva pe Ana Oroş.

In vederea stabilirii cauzelor si conditiilor in care s-a produs decesul, cercetarile au fost preluate de Parchetul de pe langă Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri. Trupul neinsufletit a fost transportat la INML in vederea efectuarii necropsiei. Reprezentanti ai Autoritatii Pentru Supravegherea si Protectia Animalelor, din cadrul Primariei Capitalei, s-au deplasat la fata locului.

Vezi si:  Idei de stanga in lux capitalist - Forumul de la Davos

Politia Locala sector 6 precizeaza ca nu a primit sesizari privind existenta maidanezilor in zona unde a murit femeia. “Singura institutie abilitata sa monitorizeze si sa stranga cainii maidanezi din Bucuresti este Autoritatea pentru Supravegherea si Protecţia Animalelor- ASPA – precizeaza Politia locala sector 6.

Aproape zilnic politistii locali solicita intervenţia celor de la ASPA pentru a captura cainii fara stapan, in special din zone aflate la granita cu comunele limitrofe.

Mira

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *