Jack Nicholson ar avea dementa senila, s-a rupt complet de lume

Starul traieste retras si izolat complet in vila sa din Los Angeles. Ultima lui aparitie publica a fost in octombrie, 2021, la un meci NBA.

Apropiatii lui Jack Nicholson isi fac griji pentru sanatatea lui mintala.  s’inquiètent pour sa santé mentale. „E rupt complet de realitate” – a declarat unul dintre apropiatii faimosului actor. Jack Nicholson are 85 de ani si sta inchis in luxoasa sa vila din Mulholland Drive, Los Angeles. Apropiatii mai spun ca o sa moara singur, la fel ca Marlon Brando. Se pare ca nu mai tine legatura decat cu copiii lui, in rest a rupt contactele cu absolut toata lumea. Practic, viata lui sociala e zero.

Jack Nicholson ar suferi de dementa senila, spun amicii actorului. “Fizic e bine, dar mintea lui e plecata. E foarte trist sa vezi un actor maret ca iese din scena in acest mod” – a declarat unul dintre apropiatii artistului. Toti prietenii lui fac paralela cu Marlon Brando care s-a stins singur, izolat de lume, dupa o viata exceptionala, traita la maxim.

Vezi si:  Ed Sheeran nu l-a plagiat pe Marvin Gaye

S-a retras oficial in 2020

Jack Nicholson a ajuns celebru datorita rolurilor magistrale din Zbor deasupra unui cuib de cuci si The Shining. Dupa o cariera de peste 50 de ani, in 2020 s-a retras pentru ca, au spus membrii familiei, nu mai putea memora roluri.

A fost casatorit o singura data, din 1962 pana in 1968 cu actrita Sandra Knight. Jack Nicholson are copii cu diverse femei, iar cele mai cunoscute si de durata relatii au fost cu Anjelica Huston si Lara Flynn Boyle.

Averea lui e estimata la 360 de milioane de dolari.

Mira

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *