Britney Spears, complet isterica la restaurant

Crizele de nervi ar fi fost provocate de faptul ca toti clientii o fotografiau. Sotul ei i-a luat apararea public: “nu mai credeti tot ce scrie presa de scandal”.

Presa americana scrie ca Britney Spears “a devenit complet isterica” in timpul unei iesiri la restaurant, cu sotul ei, Sam Asghari, asta pentru ca toti clientii incercau  non-stop sa fotografieze cuplul. Sotul sau a scris insa pe Instagram ca nu ar fi adevarata decat o mica parte din aceasta poveste si ca sotia lui, Britney, nu a avut o iesire nervoasa.

Incidentul ar fi avut loc intr-un restaurant din Woodland Hills. Mai multi martori afirma ca au vazut-o pe Britney incoerenta si un comportament straniu. Cantareata ar fi fost furioasa din cauza clientilor care o fotografiau. Martorii povestesc ca vedeta s-a ridicat in picioare si a inceput sa urle. “Era complet isterica” – a povestit un martor, citat de presa americana. Se pare ca Britney nu a avut parte de iesirea la restaurant pe care si-ar fi dorit-o si a fost nevoita sa plece in tromba, fiind urmata de sotul ei, Sam Asghari.

Vezi si:  Vin Diesel, acuzat de violenta sexuala

Sam Asghari rupe tacerea

Dupa ce au aparut nenumarate articole in presa americana, in care erau descrise cu lux de amanunte crizele de nervi facute de cantareata in restaurant, sotul lui Britney a scris pe Instagram un mesaj in apararea sotiei sale. ‘Nu credeti tot ce cititi pe internet” – a scris el.

Presa a publicat fotografii in care Britney Spears incearca sa se ascunda dupa un meniu, pe care-l tine in dreptul fetei, sperand sa nu fie recunoscuta, in timp ce un client incearca sa o filmeze. Exista si fotografii in care e vazuta iesind ca o vijelie din restaurant, insotita de body guard.

Mira

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *