Printul Harry e ca un actor, se preface ca e fericit

Un expert in problemele regalitatii britanice afirma ca ducele de Sussex a fost naiv cand a crezut ca va face mare senzatie la Hollywood: americanii sunt complet dezinteresati de membrii familiilor regale.

Petronella Wyatt, o apropiata a familiei regale britanice, e de parere ca printul Harry se preface, se comporta ca un actor. Ea spune ca din expresia fetei, gesturi, declaratii etc, se vede clar ca fiul cel mic al regelui Charles al III-lea este nefericit cu viata lui de peste Ocean. Totusi, nu are de gand sa se intoarca in regat, spune ea, tinand cont ca este foarte antipatizat.

Cuplul Harry-Meghan trece printr-o perioada dificila. Iar picatura care a umplut paharul este anularea contractului foarte banos cu Spotify, care a renuntat la colaborare dupa doar un sezon. De asemenea, la incoronarea tatalui sau, la inceputul lui mai, Harry a fost o umbra: a venit direct la incoronare si a plecat imediat. A fost total ignorat de membrii familiei regale si a avut un statut de invitat si atat. Iar cartea sa, „Rezerva”, in care isi critica violent familia, i-a atras un val de antipatie, atat in regat, cat si in strainatate.

Vezi si:  Kevin Spacey, în fața judecătorilor britanici

„E ca un peste pe uscat”

Petronella Wyatt spune ca Harry arata mizerabil, i se citeste nefericirea si dezamagirea pe fata. „E ca un peste pe uscat” – spune experta. Mai ales ca, se pare, ca nici relatia cu sotia lui nu pare sa mearga stralucit. Ea vrea mai multe iesiri in lume si vrea sa fie sub lumina reflectoarelor, in timp ce printul prefera o viata mai linistita.

MB

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *