Paris Hilton are copil; bebelusul a fost adus pe lume de o mama-surogat

Starleta americana Paris Hilton, mostenitoarea imperiului hotelier Hilton, a anuntat pe Instagram nasterea primului ei copil.  Bebelusul e baietel si a venit pe lume cu ajutorul unei mame-surogat.

Paris Hilton, fosta vedeta de reality-show, in varsta de 41 de ani, a dezvaluit că impreuna cu sotul ei, antreprenorul Carter Reum, a incercat o procedura de fecundare in vitro in timpul pandemiei de coronavirus. Cei doi sunt casatoriti din 2021.

“Nu exista cuvinte pentru cat de mult de iubim deja” – a scris Paris Hilton pe Instagram, alaturi de o fotografie cu mana ei, care tine o manuta de bebelus. Proaspata mamica a pus un emoticon sub forma unei inimi albastre si de aici  presa americana a tras concluzia ca e vorba despre un baietel. Sexul copilului a fost apoi confirmat de familie.

“Rudele noastre sunt in culmea fericirii si il iubesc nespus pe micul nostru baietel”- a declarat Paris Hilton.

Miliardara nu a dezvaluit cand s-a nascut copilul si nici ce nume i s-a dat. “Inimile noastre dau pe afara de bucurie, eu si Carter suntem in al noualea cer” – a spus vedeta, intr-un scurt interviu pentru presa americana.

Vezi si:  "Anatomie d'une chute" a luat Palme d'Or

Reum mai are un copil, o fetita de 10 ani cu fosta vedeta reality Laura Bellizzi.

Dupa anuntul pe Instagram, pe contul lui Paris Hilton au curs felicitarile si urarile de la prietenele starletei, la fel de faimoase: Kim Kardashian, Chrissy Teigen, Lindsay Lohan, Demi Lovato, Rosario Dawson, Poppy Delevingne, Ashley Tisdale, Naomi Campbell si Heidi Klum.

Mira

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *