Eclipsa de Luna din mai, schimbari mari pentru toate zodiile !

Eclipsa de Luna prin penumbra care are loc pe 5 mai – unul dintre evenimentele astronomice majore ale lui 2023 – ne va accentua emotiile si ne va redefini relatiile cu ceilalti. Comunicarea va fi foarte importanta si, in functie de zodie, unii nativi isi vor imbunatati comunicarea, altii vor avea probleme.

Berbec – melancolie si pareri de rau. Luna mai va fi dominata de amintiri despre trecut. Atentie la bani, sunteti predispusi la cheltuieli excesive sau sunt posibile pierderi financiare.

Taur – nemultumiri in plan profesional, posibile certuri cu un sef. In a doua jumatate a lunii, noroc la bani. Sentimental, luna mai aduce tensiuni si situatii neplacute.

Gemeni – energie debordanta toata luna mai, cu o sanatate de fier. Atentie insa la bani, pot sa apara tentatii de a cumpara ce va place, nu ce va trebuie. Fiti diplomati in relatia cu ceilalti.

Rac – multe reusite, in sensul ca problemele care pana acum pareau nerezolvate, acum se reglementeaza. Posibile calatorii, poate chiar si in strainatate.

Vezi si:  5 sfaturi pentru fotografii la început de drum

Leu – multa munca si stari de nervozitate. Dar dupa 21 mai vine soarele pe Casa a 11-a (casa prietenilor) si deveniti mai populari, mai sociali. O luna buna din punct de vedere financiar.

Fecioara – eclipsa de luna de pe 5 mai va influenteaza raporturile cu ceilalti. Mai exact, sunteti un pic mai retrasi, mai putin comunicativi, parca nu aveti chef de vorbit cu nimeni. Lipsuri financiare care duc la schimbari de planuri.

Balanta – e o luna a schimbarilor, mai ales in privinta relatiilor romantice. Cei singuri vor resimti singuratatea ca pe o mare povara. O stare de spirit destul de pesimista. Posibile probleme medicale.

Scorpion – dusmani nebanuiti sau barfe la serviciu si trebuie sa fiti cat mai diplomati. Posibile pierderi financiare (se poate strica un obiect de valoare, cheltuieli neprevazute). In viata de cuplu, pot sa apara despartiri.mari transformari privind situatia materiala si stabilitatea in familie.

Sagetator – vi se pot da peste cap planurile pe termen scurt. Proiectele care pareau clare se impotmolesc. Finantele sunt afectate. Sagetatorii devin mai spirituali, mai interesati de ezoteric.

Vezi si:  Politia si Airbnb avertizeaza: feriti-va de escroci !

Capricorn – singurul aspect mai putin placut in luna mai este legat de inmultirea sarcinilor profesionale. Deci munca mai multa, dar si banii se vor inmulti. Posibile stari de epuizare fizica si nervoasa.

Varsator – mai ales pentru cei nascuti la inceputul perioadei zodiacale, luna mai e intensa. Va veti simti poate nemultumiti de viata pe care o aveti. Va simtiti intr-o rutina tot mai insuportabila. Pot sa apara unele probleme medicale.

Pesti – aveti tendinta de a fi pesimisti si de a vedea probleme peste tot. Vor fi saptamani destul de incarcate emotional, in care veti fi mai sensibili si veti interpreta orice cuvant sau privire drept un afront personal.

MB

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *