Documentarul Netflix cu Printul Harry va fi lansat in curand

„Heart of Invictus” este urmatorul documentar-eveniment de pe Netflix. Proiectul, sustinut de Printul Harry, dezvaluie destinul militarilor care au avut de suferit in conflicte si care au ajuns in Jocurile Invictus.

Pe parcursul celor 5 episoade ale serialului, care va fi lansat pe 30 august 2023, vom urmari ranitii de razboi in drumul lor spre aceasta competitie sportiva rezervata lor, sustinuta de Printul Harry si creata la initiativa sa, in 2014. Este un proiect aproape de inima printului Harry, iar acesta nu a ezitat sa apara de mai multe ori in documentarul dedicat Jocurilor Invictus.

„Jocurile nu se concentreaza asupra cauzelor ranilor, ci mai degraba asupra recuperarii si a modului in care te poti reintegra din nou intr-o comunitate”, detaliaza ducele de Sussex in trailerul emotionant prezentat de Netflix.

Sunt marturii puternice despre rezistenta fizica si psihica si despre o doza incredibila de speranta. Acesta este deja al doilea proiect Harry si sotia sa, Meghan Markle, care este transpus pe ecran pe Netflix, dupa documentarul „Harry&Meghan”, lansat la sfarsitul anului trecut.

Vezi si:  Suedia creste gradul de alerta terorista

Lansarea din 30 august este exact inainte de editia de anul acesta a Jocurilor Invictus. Acestea vor avea loc la Dusseldorf, in Germania, intre 9 si 16 septembrie.

MB

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *