California, primul stat american care dedica o luna pe an transgenderilor

Legislativul statului California a aprobat, oficial, luna august ca fiind luna persoanelor transgender. Aceasta controversata sarbatoare va fi celebrata incepand de anul viitor.

Dupa modelul “lunii mandriei”, dedicata relatiilor intre persoanelor de acelasi sex, acum vor avea si transgenderii luna lor. Deocamdata, doar in California. Reprezentantii statului au votat legea prin care august devine Luna Istoriei Transgender.

„Cred ca toti californienii trebuie sa stie adevarul, pentru a putea contracara miscarea anti-transgender. Sa spunem si sa aratam californienilor ca transgenderii au avut un rol important in statului nostru” –  spune Matt Haney, oficial local din California.

De asemenea, la nivelul statului California ar urma ca, in curand, in scoli sa nu mai fie cerut, pe formularul de inscriere, sexul copilului.

Ca de obicei, politicienii din partidul Democrat sunt promotorii cei mai activi ai transgenderismului. In timp ce, republicanii sunt adeptii ideii ca nu exista decat doua sexe.

„Multi californieni nu stiu adevarata viata si experientelor persoanelor transgender. Trebuie sa le spunem istoria si povestea. Luna istoriei transgenderilor este o modalitate prin care putem realiza acest lucru” – spune seful partidului Democrat din San Francisco.

Vezi si:  Biden viziteaza Polonia, se intalneste cu Iohannis

California este statul american care promoveaza cel mai mult transgenderismul si ideea interventiilor chirurgicale pentru minorii care vor faca tranzitia spre celalalt sex, chiar si fara acordul parintilor.

 

MB

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *