Romani implicati intr-un transport de canabis

Transportul a fost descoperit in Franta, intr-o duba care venea din Spania. Masina era inmatriculata in Romania.

Vameșii din Clermont-Ferrand, Franta, au depistat transportul pe autostrada A75, in departamentul Puy-de-Dome. Alain Damase, seful diviziei vamale din Clermont-Ferrand, explica: „Echipele brigazii de supraveghere vamala din Clermont-Ferrand au efectuat controale pe A75, pe directia Sud-Nord. In timp ce se aflau in zona de serviciu Authezat, au decis sa controleze o furgoneta care iesea din zona de serviciu. Furgoneta era inmatriculata in Romania si era condusa de un sofer in varsta de 34 de ani. Acesta a prezentat documente de transport incomplete.”

Ofiterii au decis sa continue inspectia si sa verifice incarcatura. Au descoperit doi paleti inveliti folie neagra, manevra la care recurg de regula cei care transporta marfuri frauduloase ascunse. Ofiterii au desfacut folia, iar in interiorul cutiilor, au descoperit pliculete termosigilate de iarba de canabis, in total 90 de pliculete, insumand 107 kg de canabis.

Vezi si:  Klaus Iohannis, despre Bâstroe: Lucrurile trebuie verificate

Romanul a fost eliberat

Soferul, cetatean roman, a fost predat Directiei teritoriale a politiei judiciare. El a fost apoi adus in fata instantei de judecata, insa eliberat, deoarece procurorul a considerat ca nu existau suficiente probe pentru a dovedi ca avea cunostinta de transportul de marfuri frauduloase.

MB

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *