O solutie convenabila pentru nevoile tale financiare

_dsf1157

Nevoi financiare apar mereu, indiferent cat de atent ai fi la cheltuieli. Esential nu este sa contorizezi problemele, ci sa descoperi solutiile. Pentru ca asta este realitatea, exista si momente in care avem nevoie de sprijin suplimentar. Si de cele mai multe ori ne este peste mana sa apelam la prieteni sau familie, sau suma depaseste posibilitatile lor. In astfel de situatii, un credit cu garantie auto poate fi solutia ideala pentru a face fata provocarilor financiare rapid si fara complicatii. Pentru a putea alege informat intre beneficiile acestui tip de credit si alte variante, este util sa afli cum functioneaza.

Ce este un credit cu garantie auto?

Creditul cu garantie auto este o modalitate rapida de a obtine resurse financiare prin punerea masinii tale drept garantie pentru imprumut. Masina este o valoare in sine, care poate produce bani pentru tine. Va fi estimata realist de catre specialistii amanetauto.ro, impreuna cu care vei stabili suma si comisionul.

Vezi si:  Kievul trece la represalii : Ucraina ar putea interzice importurile din Moldova

Beneficiile creditului cu garantie auto:

  • Aprobare Rapida si Usoara: ai banii in 30 de minute!
  • In comparatie cu imprumuturile traditionale, un credit cu garantie auto se obtine aproape imediat. Situatie care nu se va intampla daca apelezi la o banca. Procesul de aplicare este simplu, iar evaluarea masinii se face in mod profesionist, de catre experti.
  • Scutirea de Verificare a Creditului: Unul dintre avantajele majore ale acestui tip de credit este faptul ca institutia financiara se concentreaza mai mult pe valoarea masinii decat pe istoricul tau de credit. Astfel, chiar si persoanele cu un scor de credit mai scazut pot beneficia de acest tip de imprumut.
  • Pastrarea Masinii: Un alt avantaj semnificativ este ca, in timpul perioadei de imprumut, masina ta este pastrata intr-o parcare privata, supravegheata video 24/7 si cu paza umana. Cat timp este in custodia Amanet Auto, masina este sigilata si protejata cu o prelata. Mai mult, daca vrei sa o vinzi, ai acces la ea pentru a o prezenta unui eventual cumparator.
Vezi si:  Italia semneaza cu Libia un acord de 8 miliarde de dolari pentru productia de gaz

Alege pe baza profesionalismului si a experientei

Alegerea unei institutii financiare de incredere este esentiala pentru a beneficia de toate avantajele creditului cu garantie auto. AmanetAuto.ro activeaza de peste 14 ani pe piata romaneasca, adaptand constant procedurile tehnice pentru a ajuta cat mai multi clienti. Iata care sunt, concret, detaliile unui imprumut la aceasta institutie:

Dobanda fixa – 4.8%

Perioada contractuala – 30 de zile

Suma finantata – pana la 200 000 Euro

Perioada de gratie – 14 zile (se aplica dupa primele 30 de zile, cu acelasi comision stabilit contractual, fara costuri ascunse)

Probabil vrei sa stii si de ce ai nevoie pentru a lua un imprumut. Lista este scurta si clara:

  • Cartea de identitate a autoturismului
  • Talon (certificat de inmatriculare)
  • Buletin (carte identitate proprietar)
  • CUI, Act constitutiv, Stampila (pentru auto inmatriculate pe societate)
  • Ambele chei (dupa caz)

Ai bagat bani in masina, e momentul sa-ti aduca bani. Evalueaz-o la unul dintre sediile AmanetAuto.ro din Bucuresti, Constanta si ia-ti suma de care ai nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *