Minori traficanti de droguri

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus reținerea a 4 inculpați, dintre care trei minori,  unul de 14 ani și doi în vârstă de 16 ani, cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc. 

În sarcina inculpaților minori s-a reținut și  infracțiunea de tâlhărie calificată.  Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că inculpații minori, în baza unei înțelegeri prealabile, s-au întâlnit la o adresă situată în municipiul București, sectorul 5 și au determinat o tânără să  coboare din imobil,  după care, având fețele acoperite,  au amenințat-o cu un cuțit  și  forțat-o să-i conducă în apartamentul ei. După ce au pătruns în interior, l-au imobilizat pe concubinul acesteia și au sustras o geantă în care se afla o cantitate de canabis.

Investigațiile efectuate au relevat faptul că inculpații minori au împărțit în mod egal cantitatea de canabis sustrasă.

Precizăm că  persoana vătămată în cazul infracțiunii de tâlhărie calificată (coinculpat în prezentul dosar pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc) a reclamat inițial că i s-au furat bani și bunuri, însă în urma  percheziției  efectuate la locuința unuia dintre inculpații minori, a fost găsită și ridicată și cantitatea de aproximativ 200 grame canabis sustrasă în noaptea respectivă.

Vezi si:  Mașinile fraților Tate au fost confiscate

De asemenea și la domiciliul inculpatului de la care a fost sustrasă geanta conținând droguri au fost identificate și ridicate, cu ocazia percheziției, aproximativ 40 grame canabis și un cântar de precizie.

MB

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *