Dupa ce un spectator a aruncat cu o bautura in ea, Cardi B contraataca aruncandu-si microfonul

Ochi pentru ochi, un microfon pentru … o bautura. Cand cineva care asista la concertul ei a aruncat cu lichidul din pahar in directia ei, Cardi B nu a ezitat: a ripostat de pe scena aruncand cu microfonul in spectator.

Cantareata americana este cel mai recent artist vizat de acest tip de atacuri. Recent, in Bebe Rexha un spectator a aruncat cu un telefon, la New York. Iar un alt spectator a aruncat cu o punga care continea cenusa propriei sale mame pe scena lui Pink din Londra, potrivit mai multor relatari de presa.

Sambata, Cardi B sustinea un concert in Las Vegas, cand un membru al publicului, aparent o femeie, a aruncat in directia ei continutul unui pahar mare, cel mai probabil de bautura racoritoare.

Vizibil socata, dar numai pentru o fractiune de secunda, rapperita a ripostat aruncand microfonul spre persoana respectiva si adresandu-i injuraturi. Membrii echipei sale de securitate au intervenit imediat si s-au indreptat spre public pentru a descoperi faptasul.

Cardi B a pus secventa video pe contul ei de Twitter, redenumit „X”. Multi utilizatori au laudat raspunsul lui ei, unii spunand ca era timpul ca artistii sa reactioneze atunci cand cineva arunca in ei cu bauturi sau obiecte. Altii insa au comentat ca e o cantareata fara talent, care face playback si ca a meritat “dusul” oferit de spectatoare. De altfel, unii internauti au remarcat ca muzica nu s-a oprit in timpul incidentului, semn ca, intr-adevar, Cardi B nu canta cu adevarat si ca era doar o inregistrare.

Vezi si:  Actrita Viola Davis a luat premiul Grammy

 

MB

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *