NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

VIDEO. Ultima repetiție înainte de parada de 1 Decembrie. Vezi lista străzilor închise circulației, în Capitală

Militarii efectuează, duminică dimineață, ultima repetiție pentru parada de 1 Decembrie, informează Ministerul Apărării Naționale. 

Peste 3.000 de militari și specialiștii din Ministerul de Interne, Serviciul Român de Informații și MApN vor defila de Ziua Națională. 

Traficul rutier va fi restricționat în Capitală, până la 1 decembrie, conform Brigăzii Rutiere a Capitalei.  Şoseaua Kiseleff va fi închisă pentru repetiţiile, pregătirile şi parada militară de Ziua Naţională. 

30 noiembrie, începând cu orele 22:00, se va interzice staționarea autovehiculelor pe Aleea Pescăruș (între Intrarea Pescăruș și Restaurant Pescăruș), cât și în alveolele de pe Şoseaua Kiseleff, în zona Monumentului Infanteriei.

Pe 27 noiembrie are loc repetiţia generală pentru parada militară. Între orele 7:00 – 16:00, va fi închisă total circulația pe Şoseaua Kiseleff, între Piața Presei Libere și Piața Victoriei, precum și pe străzile adiacente: Bd. Al. Constantinescu (între Bd. Mărăști și Arcul de Triumf), Bd. Mareșal Averescu (între Bd. Mărăști și Arcul de Triumf), Bd. Constantin Prezan (între Piața Arcul de Triumf și Piața Charles de Gaulle) și pe Str. Ion Mincu (între Bd. Aviatorilor și Bd. Ion Mihalache).

Traficul rutier va fi restricționat temporar și pe Bd. Poligrafiei, Bd. Mărăști și Str. Clucerului, pe durata deplasării tehnicii. Va fi restricționată circulația în pasajul de la Piața Presei Libere, pe sensul de deplasare către Piața Arcul de Triumf.

Pentru amplasarea tribunelor în Piaţa Arcul de Triumf, pe 30 noiembrie, începând cu ora 10:00, va fi restricționat traficul pe banda I a Străzii A. Constantinescu (spre Mănăstirea Cașin) și banda I a Şoselei Kiseleff , în ambele sensuri între Piaţa Arcul de Triumf şi Piaţa Presei Libere.

De Ziua Naţională, între orele 4:00 – 16:00 va fi închisă total circulația pe Şoseaua Kiseleff (între Piața Arcul de Triumf și Piața Victoriei) și pe străzile adiacente: Bd. Al. Constantinescu (între Bd. Mărăști și Arcul de Triumf), Bd. Mareșal Averescu (între Bd. Mărăști și Arcul de Triumf), Bd. Constantin Prezan (între Piața Arcul de Triumf și Piața Charles de Gaulle) și Str. Ion Mincu (între Bd. Aviatorilor și Bd. Ion Mihalache).

Alte restricții vor fi pe Bd. Poligrafiei, Bd. Mărăști și Str. Clucerului, pe durata deplasării tehnicii, și în pasajul de la Piața Presei Libere. Se va restricționa traficul rutier pe banda I de circulație pe Bd. Aviatorilor, banda I a Șoselei București – Ploiești (sensul Piața Presei Libere – Fântâna Miorița) și banda IV a Șoselei București – Ploiești (sensul Fântâna Miorița – Piața Presei Libere).

RomaniaLibera.ro > Actualitate

Articole asemanatoare

Leave a Response