NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

VIDEO Ramona Gabor: “Un prinţ a încercat să mă agaţe, îmi dădea orice ca să fiu cu el!” Vezi de ce l-a refuzat şi de ce s-a îngrăşat 9 kilograme în 2 luni.

“Există un prinţ, nu e din Dubai, care mi-a spus să mergem pe lună şi pe stele, să îmi deschidă ce afacere vreau eu, numai să fiu cu el. Numai că nu îmi place de el, e un pic nebun, are mentalităţile lui. E foarte haios în tot ce face, dar nu mă văd cu el, nu ştie câte diamante să îşi pună pe el, câte telefoane să îşi ia. Are un ceas cu diamante, blugi cu piele de crocodil. Epatează prea mult. Pentru două persoane, nota e de 20 de milioane în club. Nu plăteşti nimic, ca fată, nu te pune nimeni să plăteşti, dar nu accept de la străini, toţi au un CV”, a povestit Ramona la CANCAN TV, la Kanal D.

Traiul bun a pus câteva kilograme bune pe silueta Ramonei, care luptă din greu cu ele, la sală.

“M-am îngrăşat 9 kilograme, n-am mâncat şaorma, îmi place mâncarea de acolo. Sunt grasă, pe vremuri eram foarte slabă”, a explicat sora lui Moni.

Ramona se laudă că va munci în curând pentru prima oară la o firmă. “Mă pregătesc pentru prima mea slujbă, voi avea prima oară contract, o slujbă adevărată. Îmi voi face şi compania mea, legată de lumea fashion-ului. Se va auzi în toată lumea de compania la care voi lucra, afacerea mea va fi însă una mai mică. Îmi doresc să rămân în Dubai. Viaţa mea e foarte fericită acolo, zâmbesc mereu. Ştiu câteva cuvinte în arabă. Pentru mine America e un pic prea departe de Europa, de aici până în Dubai fac doar 5 ore, e mai aproape, îmi place mai mult”, a spus ea.Sora Monicăi l-a uitat pe fostul iubit, cu care are însă o relaţie de amiciţie.

“Gabi Bădălău e un capitol închis, nu m-ar putea face să rămân în România”

 

“M-am văzut cu Gabi Bădălău la club, la mare. Am vorbit puţin, că era gălăgie. Vorbim mereu pe telefon şi când sunt acolo. Dar e un capitol închis, nu mai avem nimic, suntem doar prieteni. Dacă are nevoie de sfatul meu, îmi trimite poze cu fetele şi mă întreabă asta sau asta”, a dezvăluit Ramona.

Cancan.ro

Articole asemanatoare

Leave a Response