NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

VIDEO. Momentul stânjenitor pentru care Donald Trump de simte răzbunat. Cum l-a umilit Obama acum cinci ani la Casa Albă pe actualul președinte ales al SUA

Preşedintele american Barack Obama şi-a bătut joc de Donald Trump, în 2011, într-un discurs susţinut la recepţia corpului de presă de la Casa Albă.

Barack Obama a spus atunci că a fost emisă varianta extinsă certificatului său de naştere, iar acum Donald Trump se poate ocupa de lucruri mai importante.

Nimeni nu este fericit şi mai mândru de rezolvarea acestei probleme, decât Donald Trump. Acum se poate concentra pe problemele care contează, cum ar fi „Am falsificat aterizarea pe lună? Ce s-a întâmplat cu adevărat în Roswell? Şi unde sunt Biggie şi 2Pac?”

Şi Obama nu s-a oprit aici. Şi-a continuat discursul, cu alte câteva remarci ascuţite:

„Lăsând gluma la o parte, ştim cu toţii ce calităţi şi experienţă aveţi. Spre exemplu, de curând, într-un episod din emisiunea „Celebrity Apprentice”… echipa de bucătari a lui (Donakd Trump n.r.) nu a impresionat juriul. […] Dar dvs., d-le Trump aţi recunoscut că adevărata problemă era lipsa unei conduceri, aşa că nu aţi dat vina pe Lil Jon sau Meatloaf. L-aţi concediat pe Gary Busey*.”

În tot acest timp, Donald Trump stătea împietrit. I se vedea pe faţă umilirea absoltă, capul îi era nemişcat, ca al unui om aflat la stâlpul imfamiei. Expresia i-a rămas aproape neschimbată îndurând cu stoicism fiecare val de râs.

Reacţia preşedintelui a fost generată de afirmaţiile miliardarului Donald Trump, care susţinuse că Barack Obama ar putea fi musulman. Într-o emisiune la Fox TV, Trump se întrebase de ce nimeni nu a văzut certificatul de naştere al lui Obama şi a speculat că pe document ar putea scrie că actualul preşedinte este musulman.

„Dar vă spun ceva, dacă nu s-a născut în această ţară, este una dintre cele mai mari fraude”, a comentat miliardarul în aceeaşi emisiune TV.

*Cei trei actori enumeraţi de Barack Obama făceau parte din echipa condusă, de fapt, de Donald Trump.

RomaniaLibera.ro > Actualitate

Articole asemanatoare

Leave a Response