NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

VIDEO. Marea Britanie: Favoritul pentru preluarea conducerii UKIP a părăsit partidul

Europarlamentarul britanic Steven Woolfe, care în urma cu mai multe săptămâni a fost implicat într-o altercaţie cu un coleg, şi-a dat luni demisia din partidul UKIP, susţinând că formaţiunea este imposibil de gestionat fără conducerea lui Nigel Farage, relatează BBC News online, preluat de Mediafax.

Europarlamentarul, care era considerat favorit la câştigarea şefiei formaţiunii eurofobe, a declarat că este “ceva putred” în partid, iar diviziunile din sânul UKIP au dus la aparţia de tabere adverse în interiorul partidului.

Steven Woolfe a mai declarat că în opinia sa, “UKIP este neguvernabil fără Nigel Farage pentru a-l conduce şi fără cauza referendumului pentru a-l uni”.

Steven Woolfe, a căzut inconştient după ce s-a bătut cu un coleg din cadrul formaţiunii radicale Partidul Independenţei Marii Britanii (UKIP) la o reuniune desfăşurată la sediul Parlamentului European. El a fost internat mai multe zile în spital.

Noul lider al formaţiunii, ce o va înlocui pe Diana James, care a demisionat la doar câteva zile după preluarea şefiei UKIP, urmează să fie anunţat pe data de 28 noiembrie.

RomaniaLibera.ro > Actualitate

Articole asemanatoare

Leave a Response