NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Video de groază: Ce a putut face această şoferiţă lângă Mamaia: „Am coborât din maşină hotărât să îi spun câte ceva”. Continuarea:

Un român a dat dovadă de instincte foarte bune la volan, reuşind să evite un accident, în judeţul Constanţa. Clipul, filmat cu camera de pe bord, a fost postat pe Trafictube.ro

Foto: Mediafax Foto

Un şofer român a reuşit să evite un accident iminent în trafic, virând puternic la dreapta pentru a nu se tampona cu o altă maşină care a făcut dreapta neregulamentar şi i-a tăiat calea, se arată într-un clip postat pe trafictube.ro.

Bărbatul mergea pe o bandă care îi permitea să vireze la dreapta, iar maşina care a făcut dreapta înspre el se afla pe o bandă care o obliga să meargă doar înainte.

La volanul maşinii care ar fi provocat un accident serios dacă celelălalt şofer nu era atât de vigilent se afla o tânără şoferiţă, de 18-19 ani, iar în dreapta stătea mama ei. Tânăra nu s-a asigurat când a efectuat manevra interzisă şi astfel era pe punctul de a intra în autoturismul respectiv. Datorită instinctelor sale, şoferul a reuşit să vireze puternic dreapta pentru a evita accidentul, ajungând într-o benzinărie.

Scena, care s-a petrecut în judeţul Constanţa, a fost filmată de o cameră de pe bordul maşinii, iar clipul a fost publicat pe YouTube.

“Am coborât din maşina hotărât să-i spun câte ceva, dar când le-am văzut pe amândouă că nu ştiau cum să-şi mai ceară scuze, m-am calmat. Amuzant e că la plecare am luat-o prin peco şi, când să ies, dau nas în nas tot cu ele, care intrau pe interzis acum”, a scris bărbatul, pe internet.

QUIZ:

1. De unde vine numele „Audi”?

2. Care este cea mai scumpă maşină din lume?

3. Care este cea mai rapidă maşină de serie din lume?

13176630

 
Ziarul Gandul

Articole asemanatoare

Leave a Response