NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

VIDEO Cea mai sinistră grădină zoologică la care nu te-ai duce! Jumătate din animale te vor îngrozi, dar nu pentru că sunt fioroase.

Grădina Zoologică Khan Yunis din oraşul Gaza e una dintre cele mai ciudate. Animalele vii împart spaţiul cu cele împăiate care, cu siguranţă, îţi vor da fiori. Trupul unui leu care a murit de foame în 2009 tronează în cuşca lui improvizată, iar o maimuţă, şi ea împăiată, îi priveşte sinistru pe vizitatori cu singurul ochi pe care îl mai are. În jurul lor roiesc muştele, care par a cam fi singurele vietăţi de acolo.

“Am început să le împăiem pentru că nu mai sunt animale în Gaza după război. Facem asta pentru că e greu să aduci animale aici. O facem pentru ca oamenii să mai vadă ceva şi pentru ca cei mici să înveţe ce e împăierea”, a spus Mihammed Awaida, proprietarul.

E singura soluţie cinstită pe care patronul Mohammed Awaida a găsit-o ca să nu îşi piardă afacerea după ce a refuzat să cumpere animale mai ieftin, dar ilegal. Multe dintre creaturi au murit de foame în timpul războiului din fâşia Gaza, deoarece angajaţii nu au mai avut cum să ajungă la ele.

Cancan.ro

Articole asemanatoare

Leave a Response