NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Vezi ce pofte a avut Robin Gibb (Bee Gees) cand s-a trezit din coma

Vestea trezirii din coma a lui Robin Gibb, in urma cu cateva zile, a bucurat, dar a luat prin surprindere pana si medicii si familia, cea din urma fiind avertizata sa se astepte la ce e mai rau. Cu atat mai suprinzator a sunat cererea acestuia, imediat ce a deschis ochii.

Artistul, abia trezit din coma, si-a impins deoparte tubul prin care era hranit, cerand sa i se aduca un bol de inghetata, relateaza FemaleFirst. Asta, dupa ce timp de 12 zile fusese in coma, in urma unei pneumonii.

Cancerul de colon si ficat de care sufera Robin intrase in remisiune inainte de a fi internat cu pneumonie, asa ca starea sanatatii muzicianului parea ca se imbunatateste. Curand a ajuns insa la spital in stare grava.

Primele clipe de dupa revenirea din coma au fost descrise de sotia lui Robin, Dwina, care a povestit ca artistul si-a salutat si fiul, completand “Ma doare spatele”.

Cat timp a fost in coma, familia i-a fost in permanenta alaturi, cantandu-i pentru a-l ajuta sa isi revina la viata. Cand i s-a pus melodia “Distress”, una dintre favoritele sale de pe Titanic Requiem, noul sau album, s-a inregistrat activitate cerebrala. Acesta a fost, pentru familie, semnul ca Robin nu plecase, ca era constient de ce se intampla in jurul sau. Nu peste mult timp, s-a trezit, dupa ce fusese intrebat daca aude muzica.

Stiri mondene, sanatate, diete si intretinere | Life Show | Ziare.com

Articole asemanatoare

Leave a Response