NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Vești bune pentru șoferi: Transfăgărăşanul (DN7C) SE REDESCHIDE sâmbătă, pe 18 iunie

Transfăgărăşanul (DN7C) se redeschide sâmbătă, pe 18 iunie ,circulaţiei auto mai devreme decât în fiecare an, a anunţat Gheorhe Mihăiţă şeful Secţiei Argeş din cadrul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri din România (CNADNR), potrivit Mediafax.

“Comisia de analiză pentru Transfăgărăşan, formată din reprezentanţi ai CNADNR-Bucureşti, dar şi de la Secţia din Argeş, precum şi IGPR s-a întrunit, joi, pe DN 7C pentru a verifica starea drumului, în vederea posibilităţii dechiderii acestuia. S-a făcut o revizie a întregului traseu. Nu a avut nimeni obiecţii. Astfel că, aşteptăm decizia de la conducerea CNADNR, care, am convingerea, va fi aceea că Transfăgărăşanul se deschide sâmbătă. Aşteptăm însă confirmarea scrisă”, a precizat Gheorghe Mihăiţă.

CNADNR a cerut comisiei şi analizarea şi revizuirea regulamentului de funcţionare al DN 7C, astfel încât perioada în care Transfăgărăşanul este deschis circulaţiei rutiere să fie cât mai mare. 

Potrivit regulamentului, perioada de închidere a Transfăgărăşanului (1 noiembrie –30 iunie) poate fi decalată în funcţie de condiţiile meteo şi de starea părţii carosabile a drumului.

RomaniaLibera.ro > Actualitate

Articole asemanatoare

Leave a Response