NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Veste teribilă! TRAGEDIE DUPĂ TRAGEDIE pentru Sylvester Stallone. “Ne-am rugat pentru un miracol, dar el n-a mai venit”

de Irina Borş Postat la: 28.08.2012 19:59 Ultima actualizare: 28.08.2012 22:17

Sylvester Stallone este din nou greu încercat. Sora lui a murit

Sora vitregă a lui Sylvester Stallone, Toni-Ann Filiti, a murit duminică noapte, la vârsta de 48 de ani, suferind de mult timp de cancer pulmonar, anunţă Huffington Post.

Sora actorului se internase pe 10 august într-un spital din Los Angeles, iar zilele trecute se externase, după ce medicii au declarat pierdută lupta cu boala. Toni-Ann Filiti a locuit, în ultimele zile ale vieţii, cu mama sa, Jackie Stallone, de 90 de ani. “Avem nevoie de un miracol. Eu inca mai cred in miracole, dar starea ei este critica” spunea Jackie Stallone cu puţin timp înainte de moartea fiicei sale. Luni, femeia a declarat că se simte îngrozitor după pierderea nepotului şi, acum, şi a fiicei, la doar 48 de ani. “Nu este uşor. Nu ştiu ce să fac” a mărturisit Jackie Stallone.

Familia Stallone este pentru a doua oară în doliu, în ultimele două luni. Sylvester Stallone a primit, pe 13 iunie, teribila veste că fiul său, Sage, de 36 de ani, a fost găsit mort în locuinţa sa din Los Angeles.

Cauza decesului nu a fost stabilita încă, dar autorităţile cred că producătorul de film a murit din cauza unei supradoze de droguri.

Intră în comunitatea Facebook Gândul, locul unde ziarul vorbeşte cu tine

 
Ziarul Gandul

Articole asemanatoare

Leave a Response