NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Utilizatorii serviciului de internet banking ai ING Bank întâmpină dificultăţi, vineri.În urmă cu 2 săptămâni, au fost din nou probleme

“O parte dintre utilizatorii serviciului Home Bank întâmpină dificultăți la conectare. Am identificat problema și lucrăm la remedierea ei. Restul serviciilor ING funcționează fără probleme. Revenim de îndată ce avem vești”, a transmis vineri după-amiază ING Bank.

ING Bank oferă servicii bancare unui număr de peste 34 milioane de clienți individuali, companii sau instituții din peste 40 de țări.

La jumătatea lunii septembrie, ING Bank a mai înregistrat probleme la utilizarea serviciului Home Bank, timp de câteva zile. 

“Au fost câteva momente în care, probabil că din cauza aglomerării clienților, serverul a picat. Serviciul ING Home’Bank este din nou funcțional în varianta desktop. După unele mici probleme pe care le-am identificat și rezolvat rapid, acum totul e funcțional și la capacitate maximă. Puteți folosi fără griji serviciul nostru de internet banking”, au spus atunci oficialii băncii, după aproape trei zile de probleme.

Citeşte şi ING, anunţ de ultimă oră în scandalul cardurilor blocate. Ce măsură vor lua oficialii băncii

Amintim că în cea mai mare parte a zilei de sâmbătă, 10 septembrie 2016, rețeaua bancii nu a putut fi efectuată nicio operațiune de plată atât în online, cât și la comercianți sau prin bancomatele băncii.

Banca a explicat că au existat probleme din cauza unui test pentru sistemul de stingere a incendiilor. Cardurile și bancomatele ING nu au funcţionat aproape jumătate de zi. Zeci de mii de români nu au putut face plăţi cu cardul, la magazine sau pe internet. Oficialii băncii au adăugat că vor returna comisoanele clienţilor care au scos bani din alte bancomate.

“Regretăm incidentul și orice neplăceri cauzate, pentru care ne asumăm responabilitatea. Pentru retragerile de numerar de la bancomatele altor bănci vă vom returna comisionale aferente în zilele următoare”, este mesajul celor de la ING în urma problemelor pe care le-au întâmpinat clienţii lor.

Oficialii au explicat că au fost erori din cauza unui test la sistemul de stingere a incendiilor. După aproape jumătate de zi în care românii nu au putut să se folosească de carduri, reprezentanţii ING au anunțat că situația s-a remediat.

CITEŞTE ŞI ING, anunţ de ultimă oră în scandalul cardurilor blocate. Ce măsură vor lua oficialii băncii

ING România va returna comisioanele aferente retragerilor de numerar de la bancomatele altor bănci, efectuate sâmbătă de către proprii clienți, și va suporta costurile adiționale generate de indisponibilitatea plăților cu cardul, în urma problemelor tehnice survenite timp de mai multe ore, când în rețeaua băncii nu a putut fi efectuată nicio operațiune de plată atât în online, cât și la comercianți sau prin bancomatele băncii. Detalii, aici. 

loading…

ROMANIATV.NET – Stiri – Economie

Articole asemanatoare

Leave a Response