NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

URĂRI DE ANUL NOU. MESAJUL pe care Toma Caragiu îl transmitea românilor prin „Aşa-i în tenis”. VIDEO

Publicat la: 31.12.2012 20:50 Ultima actualizare: 31.12.2012 20:56

Cele mai frumoase URĂRI DE ANUL NOU. Îndrăgitul actor Toma Caragiu a înveselit fiecare Revelion prin scenetele lui filmate special pentru Anul Nou. Una dintre cele mai de succes filmate de marele actor este “Aşa-i în tenis”, prin care critica voalat sistemul de pile şi relaţii din epoca comunistă.

“Stimaţi tenismeni, stimate tenismene, îngăduiţi-mi să vă fac o confidenţă, am o nouă dragoste – iubesc tenisul”, începe Toma Caragiu.

“Mustaţa care o vedeţi mi-am lăsat-o în semn de omagiu pentru acela care a fost la o mustaţă de salatieră. Debutul meu în tenis nu s-a produs nici pe Progresul, nici la Wimbledon, nici la Forest Hills, ci la cineva de la federaţia de încălzire centrală. Am aşteptat patru seturi până să intru în audienţă, dar cum persoana arbitra în deplasare am intrat în prelungire. În finală, m-a primit, i-am înmânat memoriul, după ce l-a studiat cu toată atenţia, mi-a făcut memoriul ghem. Am luat ghemul, deci am câştigat întâlnirea şi-am rămas la încălzirea cu lemne, că aşa e în tenis”, continua actorul.

Vă invităm să vedeţi sau să revedeţi celebra scenetă difuzată în cadrul mai multor emisiuni de Revelion:

Transmite celor dragi MESAJE şi URĂRI de LA MULŢI ANI, în ANUL NOU 2013.

Intră în comunitatea Facebook Gândul, locul unde ziarul vorbeşte cu tine

 
Ziarul Gandul

Articole asemanatoare

Leave a Response