NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Unul dintre patronii clubului Colectiv, PRIMA DECLARAŢIE după tragedie: O parte din mine a murit

Unul dintre patronii clubului Colectiv, Costin Mincu, a declarat, pentru prima dată de la tragedie, că simte că o parte din el a murit în 30 octombrie şi că stă cu capul plecat în faţa justiţiei. 

Citește si: Mai mulți angajați Oracle, victime ale incendiului din Colectiv

“Sunt împietrit de durerea din mine și din jurul meu. Am pierdut colegi și prieteni dragi în noaptea care ne-a îndoliat pe toți. Alții se zbat la margine de viață, pe paturi de spitale. Sunt cu ei, cu toți, în gând în fiecare clipă de acum și până când voi închide ochii. Am vrut să fac din Colectiv o poveste frumoasă, pentru că am crezut mereu în pasiunea mea cea mai mare: muzica. Povestea s-a sfârșit printr-un coșmar. O parte din mine a murit pe 30 octombrie la Colectiv. Aș vrea să pot șterge lacrimile de pe obrajii celor care i plâng pe cei care s-au dus. În schimb, nu pot decât să stau cu capul plecat în fața judecății. Regret enorm tot ce s-a întâmplat”, a transmis Costin Mincu.

Mesajul patronului Colectiv a fost postat pe pagina de Facebook a unuia dintre avocaţii lui.

Cei trei patroni ai clubului Colectiv, Alin Anastasescu, Costin Mincu şi Cătălin Paul Gancea, au fost reţinuţi, luni, de procurori. Ei sunt sunt urmăriți penal pentru ucidere din culpă și vătămate corporală din culpă. Procurorii cer, marţi, instanţei arestarea preventivă a celor trei. 

Citește si: Au apărut ESCROCI care cer bani pentru victimele din Colectiv

În urma incendiului care a izbucnit, vineri, în clubul Colectiv, au murit 32 de persoane. În prezent, 136 de răniţi sunt internaţi în spitalele din Capitală, iar dintre aceştia, 90 se află în stare critică sau gravă. 

RomaniaLibera.ro > Actualitate

Articole asemanatoare

Leave a Response