NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Unul dintre Ingerii lui Charlie a pozat fara pic de machiaj – Motivul pentru care a dat “masca” jos (Foto)

Odata trecute de 40 de ani, ba chiar si cu mult mai devreme, vedetele nu prea mai pot fi vazute fara machiaj. Exceptiile sunt putine, de aceea si notabile.

Cameron Diaz, cunoscuta din Ingerii lui Charlie, dar si din Masca, a decis sa se arate lumii asa cum se trezeste dimineata, fara pic de machiaj. La 41 de ani, vedeta s-a lasat fotografiata fara “masca” pentru a-si promova o noua carte, The Body Book, relateaza Daily Mail.

Instantaneul, realizat cand a primit prima copie a cartii, l-a postat pe Twitter, ajungand in scurt timp si in presa mondena.

The Body Book este o carte menita sa redea increderea in propria persoana, asa ca decizia actritei de a se lasa fotografiata astfel este simbolica si justificata.

Cameron Diaz va incepe un turneu de promovare a cartii, ea urmand sa stea de vorba cu adolescente, eleve de liceu, explicandu-le ca a fi slab nu este o prioritate si ca mancarea este cea care ne furnizeaza in primul rand energia.

Cameron Diaz a inceput sa fie mult mai interesata de propriul trup si de a-l tine sanatos dupa ce tatal sau a murit. De atunci a stat de vorba cu nutritionisti din intrega lume, iar invataturile acestora se regasesc in paginile cartii. Aceasta contine insa si sfaturile in ceea ce priveste dieta de la prietene ale actritei, cum ar fi Drew Berrymore, Jennifer Lopez sau Gwyneth Paltrow.

Stiri mondene, sanatate, diete si intretinere | Life Show | Ziare.com

Articole asemanatoare

Leave a Response