NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Un om al străzii a înjunghiat trei persoane la Sibiu

Trei persoane au fost înjunghiate, duminică seară, pe stradă, în municipiul Sibiu, de un om fără adăpost din judeţul Vâlcea.

Medicii le acordă răniţilor ajutor la faţa locului.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu, Elena Welter, a declarat duminică seara pentru Mediafax că două femei şi un bărbat au fost înjunghiaţi de un om al stăzii pe un bulevard intens circulat.

“Agresorul a fost prins la scurt timp după producerea faptei pe Calea Dumbrăvii, din Sibiu. Este vorba de un om al străzii, în vârstă de 47 de ani, din judeţul Vâlcea. Acesta a înjunghiat o femeie care se afla în staţia de autobuz, apoi s-a urcat într-un taxi în spatele şoferului, înjunghiindu-l, apoi a coborât şi în fugă a înjunghiat o altă femeie”, a declarat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu.

Welter a precizat că toate cele trei victime au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, în stare stabilă, toate având răni în partea dorsală.

Agresorul a fost reţinut şi urmează să i se facă o expertiză psihiatrică pentru a se determina dacă a acţionat conştient.

RomaniaLibera.ro > Actualitate

Articole asemanatoare

Leave a Response