NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Tudor Chirila a reclamat PSD ca a incalcat legea: Mizeria asta ar trebui oprita! (Foto)

Tudor Chirila a anuntat, duminica, ca a sesizat Autoritatea Electorala Permanenta cu referire la faptul ca un banner al PSD este amplasat in fata Parcului Herastrau din Capitala.

“Am sesizat autoritatea electorala permanenta cu privire la banerul PSD amplasat in fata parcului Herastrau. Vad azi ca este o campanie in toata regula, dupa cum se vede (bannerul e in fundal). Probabil si in alte sectoare, nu numai la 1”, a scris pe pagina de Facebook Tudor Chirila.
Tudor Chirila: Am fost in Piata Universitatii si am fost taxat ca fac politica

Artistul indeamna cetatenii sa ia atitudine pentru a oprit ceea ce numeste el “mizerie”.

“Mizeria asta ar trebui oprita de cetateni, prim reclamatii. Va invit si pe voi sa scrieti celor de la sectorul 1 si autoritatii electorale permanente”, a punctat cantaretul, care a transmis si presei sa ia atitudine.

Si pe 29 ianuarie, artistul a intrebat daca a inceput cumva campania electorala, dupa ce a vazut un banner al aceluiasi partid.

“Sa-mi spuna si mie cineva: a inceput campania electorala? Bannerul asta (evident de campanie) e agatat legal?”, a scris Tudor Chirila atunci.

Sa-mi spuna si mie cineva: a inceput campania electorala? Bannerul asta (evident de campanie) e agatat legal?

Posted by Tudor Chirila on 29 Ianuarie 2016

Alegerile locale vor avea loc pe 5 iunie, iar campania electorala va incepe cu o luna de zile inainte.

A.G.

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Stiri mondene, sanatate, diete si intretinere | Life Show | Ziare.com

Articole asemanatoare

Leave a Response