NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Transformarea uluitoare a unui câine abandonat în munţi. Cum arată la 3 luni dupa ce a fost salvat

În septembrie 2015, un câine a fost găsit rătăcind în munţii Buthanului. Patrupedul a fost gasit de Tim Gorski, producator de televiziune şi un susţinător al drepturilor animalelor, într-o stare deplorabilă, cu blaniţă căzută şi numeroase răni pe corp, informează Life Buzz.

Pentru a salva viaţa tigrului Tim Gorski a contactat Fundaţia Maya, care se ocupă, în Buthan, cu salvarea animalelor. Membrii fundaţiei au trasportat câinele la unul dintre sediile din oraşul Paro şi timp de câteva luni de zile s-au străduit să îl salveze. În primă fază, cei de la Maya au eliminat resturile de blană ale patrupedului, i-au dat medicamente şi l-au îmbrăcat cu o hainuţă care să îi ţină de cald.

După doar câteva săptămâni de îngrijire ranile animalului s-au vindecat şi a început chiar să-i crească blana. După  trei luni în care a fost îngrijit şi tratat cu dragoste, câinele, care a fost numit Tim, după salvatorul său, s-a videcat complet. Acum, Tim locuieşte la sediul fundaţiei Maya, este fericit şi şi-a recăpătat energia şi pofta de viaţă.

14959928

 

 

 

Ziarul Gandul

Articole asemanatoare

Leave a Response