NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Transfer neasteptat in Italia: Un international roman a trecut de la Juventus la AS Roma!

Unul din cele mai neasteptate transferuri din ultima zi de mercato are in prim plan un international de junior roman, care a trecut de la campiona JUventus la AS Roma.

Vlad Marin are doar 18 ani si o poveste extrem de interesanta, in scurta sa cariera trecand pe la patru formatii de prima mana in fotbalul european.

A inceput sa joace la juniorii celor de la Lazio, insa a “dezertat” de la gruparea din capitala Italiei in momentul in care a fost promovat la echipa de tineret, alegand sa mearga la… Manchester City!

“Cetatenii” au platit o importanta indemnizatie de transfer pentru pustiul roman, insa l-au pierdut dupa numai un an, deoarece acesta nu a primit permisul de munca in Marea Britanie si nu a putut semna un contract de profesionist.

In septembrie 2013 a revenit in Italia, fiind legitimat chiar de campioana Juventus Torino iar acum revine la Roma, dar la marea rivala a celor de la Lazio.

Vlad Marin este doar imprumutat de Juventus la AS Roma, insa “giallorssii” il pot achizitiona definitiv la finalul acestui sezon, daca pustiul ii va convinge.

M.D.

Sport intern si international, stiri, analize, comentarii | Sport | Ziare.com

Articole asemanatoare

Leave a Response