NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Trafic intens pe Valea Prahovei, se formează coloane de maşini la intrarea în Buşteni. Ca în fiecare week-end, dar nimeni nu se învață minte

Traficul rutier este intens, duminică la prânz, pe DN1, Valea Prahovei, unde se formează coloane de maşini la intrarea în Buşteni dinspre Azuga, potrivit centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

Potrivit centrului Infotrafic al Poliţiei, au început să se formeze coloane de maşini la intrarea în Buşteni dinspre Azuga, pe sensul de mers către Bucureşti. Pentru evitarea aglomeraţiei, poliţiştii amintesc că dinspre Braşov poate fi folosită ruta alternativă DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti.

Că este aglomerație pe Valea Prahovei în week-end deja nu mai este o știre, pentru că așa se întâmplă în fiecare săptămână, însă românii nu se învață minte și se duc la munte cu mașinile. Asta cu toate că tronsonul feroviar București-Predeal este reabilitat la standarde europene, iar trenurile pot circula cu viteze de până la 160 km pe oră. O călătorie cu trenul de la București la Sinaia durează o oră și jumătate, iar cu mașina se pot face și patru ore, în condiții de trafic aglomerat.

RomaniaLibera.ro > Actualitate

Articole asemanatoare

Leave a Response