NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Topul celor mai bine plătiţi cântăreţi ai anului

Dr. Dre, interpretul hitului istoric „Still Dre” (în colaborare cu Snoop Dogg), a devenit cântăreţul cel mai bine plătit din ultimul an. Potrivit topului realizat de „Forbes”, în perioada mai 2011 – mai 2012, rapperul a încasat peste 110 milioane de dolari.

Roger Waters, vocalistul formației Pink Floyd, ocupă locul secund, cu 88 de milioane de dolar, iar Elton John s-a clasat pe cea de-a treia poziție, cu 80 de milioane de dolari.

Rockerii de la U2 ocupă locul al patrulea, cu 78 de milioane de dolari, iar formația britanică Take That a obținut numai 69 milioane de dolari, încasări care le-au adus membrilor locul al cincilea din celebrul clasament.

Urmării pe listă sunt Bon Jovi (60 de milioane), Britney Spears (58 de milioane), Paul McCartney și Taylor Swift (57 de milioane) și Justin Bieber (55 de milioane).

În ultimul an, Rihanna a obținut 53 de milioane de dolari, Lady Gaga – 52 de milioane de dolari, Katy Perry și rapperul Diddy – 45 de milioane, iar Beyonce l-a depășit pe soțul său (40 de milioane de dolari, respectiv 38 de milioane de dolari).

Adevarul.ro

Articole asemanatoare

Leave a Response