NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

“Tocmai am fost loviti de un fulger”, a anuntat un pilot de avion! Ce a urmat? (Video)

“Doamnelor si domnilor, este posibil sa fi observat ca am fost loviti de un fulger”, a anuntat cu calm pilotul unei curse de la Amsterdam la Birmingham. De fapt, avionul fusese atins de trei fulgere, pasagerii au auzit “un zgomot urias”, dar din fericire avionul a aterizat in conditii normale.

O femeie a reusit sa captureze o imagine uimitoare a fulgerelor care s-au dezlantuit prin furtuna si au lovit aeronava, potrivit Daily Mail.

Pasagerii care au aterizat vineri dupa-amiaza pe aeroportul din Birmingham, Marea Britanie, au vorbit despre o “puternica bubuitura”, atunci cand unul dintre fulgere a lovit avionul KLM care venea de la Amsterdam.

Insa, efectul fulgerelor nu a perturbat aterizarea aeronavei care a atins pista la ora 4:30 PM, ora locala.

“A fost incredibil – a fost o lovitura puternica. Dupa bubuitura, primul gand a fost ca motorul a explodat. Surprinzator, nu a fost infricosator, a fost interesant”, a declarat un om de afaceri aflat la bord.

Imaginea avionului prins in centrul a mai multor fulgere a fost surprinsa de Tracy Meakin, in varsta de 42 de ani, care se uita la furtuna. “Nu am vazut avionul de prima data, am dat doar un clic pe telefonul meu si apoi am vazut aeronava”, a spus femeia.

Stiri mondene, sanatate, diete si intretinere | Life Show | Ziare.com

Articole asemanatoare

Leave a Response