NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Teorie socanta: Omul este rezultatul imperecherii dintre o maimuta si un porc

Geneticianul american Eugene McCarthy sustine ca specia umana a aparut in urma imperecherii unui mascul porc cu o femela cimpanzeu.

McCarthy este profesor la Universitatea din Georgia si o personalitate in domeniul care studiaza animalele hibrid.

Potrivit acestuia, in timp ce oamenii au multe trasaturi in comun cu cimpanzeii, ei prezinta si numeroase caracteristici care nu au fost descoperite in cazul primatelor, scrie Daily Mail.

McCarthy considera ca aceste caracteristici divergente au cel mai probabil o origine hibrida, consemnata la un punct indepartat din istoria evolutiei speciei umane.

Profesorul merge mai departe cu aceasta teorie, afirmand ca exista un animal care prezinta toate trasaturile prin care oamenii se disting de maimute, porcul.

Printre aceste trasaturi se numara pielea lipsita de par, stratul de grasime subcutanata, ochii deshis-colorati, nasul proeminent, pleoapele grele.

Astfel s-ar explica si similaritatile dintre structura pielii si a organelor, care permit transplantul cu succes a tesutului de piele sau a valvelor cardiace.

Reactia sustinatorilor teoriei creationiste nu s-a lasat asteptata. Acestia sustin ca interfecunditatea celor doua specii, cimpanzeul si porcul, nu este posibila, ca urmare a diferentelor moleculare.

C.S.

Stiri mondene, sanatate, diete si intretinere | Life Show | Ziare.com

Articole asemanatoare

Leave a Response