NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Tăriceanu a vizitat Salonul Auto București cu alai de ofițeri SPP. Președintele Senatului și-a cumpărat singur biletul | VIDEO

Călin Popescu Tăriceanu a vizitat sâmbătă Salonul Auto București. Președintele Senatului României și-a cumpărat singur biletul de intrare, fiind flancat de ofițerii SPP.

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a vizitat sâmbătă dimineață Salonul Auto București 2016, eveniment organizat la Romaero Băneasa. Demnitarul a ajuns la SAB 2016 la ora 11,00, fiind însoțit de un dispozitiv de securitate.

Cunoscut ca pasionat de autorurisme și motociclete, Călin Popescu Tăriceanu a decis să-și petreacă prima parte a zilei de sâmbătă admirând modele expuse la SAB 2014.  La intrarea în incinta unde are loc evenimentul, președintele Senatului României a discutat câteva secunde cu un reprezentant al organizatorilor, apoi s-a îndreptat către casele de bilete, de unde a cumpărat personal un bilet de intrare.


VIDEO. Trei dintre bărbații care îl încunjurau pe Tăriceanu l-au ”păzit” pe președintele Senatului în timp ce acesta și-a cumpărat bilete singur. Nu a stat la coadă pentru că nu era nicio persoană la rând la bilete.Tăriceanu a provocat recent un scandal uriaș, soldat și cu un dosar penal, după ce a fost filmat în timp ce intra la Serviciul Permise Auto înainte de începerea programului, pentru a evita coada la care așteaptă, ore bune, cei care au probleme de rezolvat aici.

Interesant este că Tăriceanu a ajuns la SAB însoțit de cinci ofițeri SPP care îl înconjurau din toate părțile, paza excesivă fiind remarcată și de cei aflați în același loc.

RomaniaLibera.ro > Actualitate

Articole asemanatoare

Leave a Response