NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Surse. Tribunalul Vâlcea a decis arestarea pentru 30 de zile a elevului care și-a înjunghiat colegul la un liceu

Magistrații Tribunalului Vâlcea au decis arestarea pentru 30 de zile a elevului vâlcean care și-a înjunghiat, miercuri dimineața, un coleg de la Liceul Tehnologic „General Magheru”, potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres.

Decizia nu este definitivă, putând fi contestată de părți.

Miercuri dimineața, un elev de 17 ani a fost înjunghiat cu un cuțit pe holul liceului, după o ceartă cu un coleg. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Vâlcea, Isabella Ioniță, atacatorul suferea de epilepsie și se afla în atenția organelor de poliție pentru nenumărate ieșiri violente’.

„Elevul aflat în anul I profesională l-a înjunghiat pe holul școlii pe (…) un alt elev, tot în cadrul Liceului Tehnologic „General Magheru”, motivându-și gestul ca fiind o răzbunare. Atacatorul a mai amenințat în repetate rânduri că e dispus să ucidă”, a precizat reprezentantul ISJ Vâlcea.

În urma atacului, tânărul rănit a fost transportat cu un echipaj SMURD la o clinică din București, iar agresorul său a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

„Situația copilului este stabilă, a suferit următoarele leziuni — o secțiune trahee și o leziune a lobului tiroidian drept. În prezent pulsul este normal, saturația de oxigen este de 99% și a fost urcat într-o ambulanță SMURD și în prezent se află în drum spre o clinică în București”, a precizat Directorul Spitalului Județean de Urgență Râmnicu Vâlcea, medicul Dan Onoran.

RomaniaLibera.ro > Actualitate

Articole asemanatoare

Leave a Response