NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Surpriză neplăcută la Sala Palatului cu zece minute înainte de începerea spectacolului trupei ”Gaşca Zurli”. Cum au reacţionat părinţii

Peste cinci mii de copii şi părinţi au avut parte de o surpriză neplăcută la începutul spectacolului organizat astăzi de ”Gaşca Zurli” la Sala Palatului, show-ul începând cu o jumătate de oră întârziere, existând probleme şi cu sonorizarea. La final, unii părinţi au fost încântaţi de spectacolul ”Zboară, zboară, vrăjimăturică”, în timp ce alţii s-au arătat deranjaţi de problemele tehnice.

Spectacolul organizat de ”Gaşca Zurli” la Sala Palatului în această dimineaţă a generat reacţii diferite din partea părinţilor şi copiilor, după ce au fost probleme cu sonorizarea în timpul show-ului.

”Sunt Mirela Retegan şi le mulţumesc tuturor părinţilor frumoşi care astăzi au fost alături de noi şi ne au susţinut în cea mai mare provocare din viaţa noastră. Sunteţi absolut minunaţi, sunteţi oamenii cu care aş merge până la capătul pământului. Pentru cei care nu ştiu, cu 10 min înainte de începerea spectacolului a cedat instalaţia Sălii Palatului şi a ars mixerul. Am vorbit pentru prima oară fără microfon în faţa unei săli de 5000 de locuri ARHIPLINĂ. Faptul că de la voi veneau zâmbete de încurajare a însemnat pentru noi enorm. Respect părinţilor de astăzi. Mă plec şi vă sunt profund recunoscătoare”, este mesajul postat după spectacol de fondatoarea trupei ”Gaşca Zurli”.

Spectacolul programat pentru orele 11 a început cu o jumătate de oră întârziere, iar în prima parte a spectacolului sonorizarea nu a funcţionat corect, auzindu-se în sală doar melodiile, nu şi replicile actorilor.

Reacţiile spectatorilor pe pagina de Facebook a trupei au fost împărţite după mesajul postat de Mirele Retagan.

”Cât trebuia să dureze spectacolul??? Şi cât a durat de fapt după problema cu sonorizarea???? La aşa preţuri la bilete nu cred că ar trebui să existe asemenea probleme!! Copiii s-au speriat de sunetele ciudate care s-au auzit. Cu părere de rau, va pierdeti publicul!”, a scris o spectatoare pe pagina de Facebook.

”Aţi fost minunaţi!!!!!!!!! Cu toate problemele copilaşii au fost fascinaţi şi vă iubesc la fel de mult!!!!!!!!”, este un alt mesaj postat pe Facebook.

”Dincolo de problema sunetului, ne-am distrat, am dansat, am cântat şi am şi plâns, Mirela, pentru că ţi-am văzut lacrimile! Va pupam şi vă iubim! Pe toţi!”, i-a încurajat o altă spectatoare pe cei din trupa de teatru pentru copii.

Preţul biletelor pentru spectacolul organizat de ”Gaşca Zurli” a fost în 80 şi 200 de lei.

14372242

 

 
Ziarul Gandul

Articole asemanatoare

Leave a Response