NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Subsecretarul apărării pentru informaţii din SUA, Michael G. Vickers, în vizită în România

Subsecretarul apărării pentru informaţii din SUA, dr. Michael G. Vickers, a făcut, miercuri, o vizită în România. Oficialul american s-a întâlnit cu șeful Apărării Naționale, Mircea Duşa. Cei doi au vorbit despre viitoarea misiune a NATO în Afganistan informează MApN

”În cadrul convorbirilor, au fost subliniate relaţiile excelente pe linia schimbului de informaţii, cei doi oficiali pronunţându-se pentru dezvoltarea cooperării bilaterale în acest domeniu.

Ministrul Duşa l-a asigurat pe partenerul american cu privire la menţinerea poziţiei ferme a părţii române în ceea ce priveşte dezvoltarea relaţiilor cu S.U.A. în domeniul apărării, în cadrul „Parteneriatului Strategic Intensificat pentru secolul XXI”. De asemenea, oficialul român a apreciat sprijinul acordat de către S.U.A. pentru pregătirea personalului şi dezvoltarea capabilităţilor, precum şi pentru susţinerea cu tehnică şi asistenţă logistică a trupelor române desfăşurate în Afganistan”, arată MApN.

Ministrul român al apărării şi subsecretarul american al apărării pentru informaţii au mai abordat aspecte privind viitoarea misiune a NATO în Afganistan, subliniind necesitatea continuării cooperării în acest teatru de operaţii şi după anul 2014.

RomaniaLibera.ro > Actualitate

Articole asemanatoare

Leave a Response