NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Ştefan Bănică susţine concerte de Crăciun la Sala Palatului pentru al 14-lea an consecutiv

de Dorina Calin

Ştefan Bănică susţine şi anul acesta, pe 11 şi 12 decembrie, de la ora 19.30, la Sala Palatului din Bucureşti, concerte de Crăciun, pentru al 14-lea an consecutiv, această producţie muzicală transformându-se în cea mai longevivă din România.

Din 2002 până în prezent, artistul a susţinut aproape 60 de concerte de Crăciun, însumând un număr record de spectatori. Producţiile lui Şefan Bănică surprind prin complexitate şi spectaculozitate, devenind, de-a lungul celor 14 ani, modul tradiţional al mai multor generaţii de a intra în atmosfera sărbătorilor de iarnă, cu energie şi bucurie, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

“În fiecare an, la concertele de Crăciun, mă bucur că avem foarte mulţi spectatori din ţară, nu doar din Bucureşti, şi chiar din străinătate. Sunt oameni care vin special pentru acest concert, devenit deja un mod tradiţional de intrare în atmosfera sărbătorilor de iarnă. Ce onoare mai mare poate fi pentru un artist decât să vadă în sală, de fiecare dată, mai multe generaţii la un loc: de la copii, adolescenţi şi pâna la părinţi şi bunici! Ce poate fi mai frumos?! Aştept cu drag să ne revedem şi în acest an la Sala Palatului, pe 11 şi 12 decembrie, să creăm împreună o atmosferă de neuitat”, a declarat Ştefan Bănică.

Biletele se găsesc la Sala Palatului, Librăriile Adevărul, Mihai Eminescu, Humanitas, Cărtureşti, staţia de metrou Unirii 2, magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Domo, Flanco, Diverta, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro, precum şi online, pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.iabilet.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.eventim.ro.

Concertul de Crăciun susţinut de Ştefan Bănică este un eveniment de referinţă în peisajul muzical românesc. Şi în acest an, fanii vor avea parte de un spectacol grandios, din care nu vor lipsi invitaţii-surpriză, efectele speciale, lumini şi grafică inedită.

14855206

 

 
Ziarul Gandul

Articole asemanatoare

Leave a Response