NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Statul investeste milioane de euro intr-un alt stadion: Iata unde se va construi

Statul roman va investi peste doua milioane de euro intr-un alt stadion aflat deja in faza de constructie.

Compania Nationala de Investitii va finanta cu doua milioane si jumatate de euro constructia noului stadion din Arad.

“Stadionul Municipal Francisc Neuman din Arad va beneficia de co-finantare din partea Companiei Nationale de Investitii. In aceasta dimineata viceprimarul Municipiului Arad domnul Calin Bibart a vizitat santierul stadionului impreuna cu domnul Adrian Cefalan, director in cadrul Companiei Nationale de Investitii, pentru a prezenta stadiul lucrarilor. S-au stabilit documentele necesare in vederea promovarii obiectivului de investitii in lista-sinteza a CNI, respectiv pentru finantarea cu aproximativ 2,5 milioane de euro a lucrarilor”, se arata intr-un mesaj al autoritatilor locale aradene.

La randul sau, viceprimarul Aradului, Calin Bibart, se felicita pentru ca a reusit sa atraga finantarea statului pentru acest proiect, insa recunoaste ca nu stie pe ce anume se vor cheltui acesti bani.

“De mai multa vreme speram sa aducem bani externi, nu doar din bugetul local, pentru stadionul UTA. Iata ca am reusit, dupa ce am tot facut lobby la directorul Companiei Nationale de Investitii, Adrian Cefalan. Astazi, am fost pe santierul stadionului si i-am aratat despre ce este vorba. CNI va prelua o parte din lucrari, e posibil ca – datorita acestui aspect – lucrarile sa fie intarziate. Vrem ca acesti bani sa-i bagam in gazon, irigatii, iluminat, ma refer, eventual, la o alta nocturna, tocmai pentru a nu se suprapune lucrarile. Imi si asum intarzierea lucrarilor, doar sa vina banii”, a spus viceprimarul Aradului pentru aradon.ro.

In momentul de fata, Compania Nationala de Investitii pompeaza milioane bune de euro in constructia stadioanelor de la Targu Jiu si Craiova.

In urmatorii ani, aceeasi companie va investi peste 100 de milioane de euro in refacerea a patru stadioane din Bucuresti.

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sport intern si international, stiri, analize, comentarii | Sport | Ziare.com

Articole asemanatoare

Leave a Response