NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Stadion construit din bani publici, finalizat cu intarziere? Nu se stie cand va fi inaugurat

Un stadion construit din bani publici ar putea fi finalizat mult mai tarziu decat se estimase. O spune chiar unul dintre conducatorii clubului care ar urma sa evolueze acolo.

Noua arena din Targu Jiu costa 20 de milioane de euro si ar trebui sa fie inaugurata in prima parte a anului viitor.

Cu toate acestea, Marin Condescu, membru in Adunarea Generala a Actionarilor a clubului Pandurii, sustine ca echipa nu este sigura ca va evolua pe noul stadion nici macar din vara anului viitor.

“Cred ca la stadionul din Targu-Jiu mai este mult de lucru. Ne pregatim sa jucam la Motru si din vara incolo daca Municipalul nu va fi gata. Chiar nu stiu daca stadionul din Targu-Jiu va fi gata la vara”, a spus Condescu pentru gorjexclusiv.ro.

In vara acestui an, presedintele Pandurilor, Narcis Raducan, anunta ca stadionul va putea fi utilizat incepand cu luna februarie.

“Stadionul va fi gata in luna decembrie, dar fara finisaje. Cu totul ar trebui sa fie gata in februarie 2017. Din decembrie si pana in februarie se va munci intens pentru a fi gata in totalitate. Vrem sa jucam returul pe noua arena. Sa speram ca va fi gata in februarie 2017”, spunea Raducan la vremea respectiva.

Constructia noului stadion din Targu Jiu este finantata de la bugetul de stat prin intermediul Companiei Nationale de Investitii.

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sport intern si international, stiri, analize, comentarii | Sport | Ziare.com

Articole asemanatoare

Leave a Response