NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Sloganul campaniei lui Trump a devenit un website oficial guvernamental

Sloganul campaniei lui Donald Trump, “Make America Great Again” (Să facem America mare din nou), este acum numele primului website oficial guvernamental al președintelui ales, relevă joi agenția DPA, preluată de Agerpres.

GreatAgain.gov va “furniza informații exacte și în timp util” publicului despre tranziția puterii de la președintele Barack Obama la Donald Trump, care își va prelua mandatul pe 20 ianuarie, arată o declarație citată de DPA. 

În plus față de pozițiile politice și biografiile lui Trump și ale vicepreședintelui ales, Mike Pence, site-ul are și o pagină de “Ajutor Necesar” unde se solicită cereri pentru cele 4.000 de numiri politice pe care curând trebuie să le facă viitorul președinte. 
“Să găsești personalul calificat pentru a acoperi toate aceste posturi este o sarcină enormă, dar este extrem de important să facem guvernul federal să lucreze în mod efectiv pentru publicul american”, a scris echipa lui Trump. 
De asemenea, aceasta a creat și o nouă identitate pe Twitter, rețeaua social media folosită de candidat pentru a-și mobiliza susținătorii, dar și pentru insulte sau dispute cu rivalii politici ori media. 
“Lucrând împreună, vom începe sarcina urgentă de reconstrucție a națiunii noastre și de reînnoire a visului american”, arată primul tweet, de miercuri, pe contul @Transition2017. 

RomaniaLibera.ro > Actualitate

Articole asemanatoare

Leave a Response