NewsRing – Stiri Online

stiri online din Romania

Situaţie de tot râsul la X Factor! Cheloo către o concurentă: “Eşti o criminală, îţi vine să te arunci cu maşina în copaci” – “A jignit toată familia mea, îl voi da …

Din păcate ea a dat-o în bară şi a cântat melodia “Sun is up” a Innei şi a fost destul de slabă. Fata a venit la preselecţii însoţită de mătuşa şi bunica ei care au încurajat-o şi au şi învăţat-o cum să fie o prezenţă scenică extraordinară pentru a cuceri publicul. Din păcate, totul a fost în zadar.


“Nu ştiu cum poţi să cânţi bine la vioară şi să cânţi atât de pe lângă cu vocea. Eşti o criminală, îţi vine să te arunci cu maşina în copaci”
a spus Cheloo după ce fata a terminat de cântat.

“Ruşine să-i fie lui Cheloo, spuneţi-i să nu mai spună cuvinte ca criminală sau alte chestii din astea. Fata asta a avut o prestaţie foarte bună d9in punct de vedere profesional, a cântat foarte bine, nu a falsat. Acest copil este copilul unui şef de orchestră şi nu are dreptul să o jignească, pentru că nu a jignit-o numai pe ea, ci toată familia. Şi pentru asta îl voi da în judecată” a spus mătuşa Gabrielei extrem de supărată.

Cancan.ro

Articole asemanatoare

Leave a Response